SPCI-Convention 25 Sept, Svensk spetsteknologi och Open Innovation

Europas största och viktigaste sammankomst för teknikutbyte inom pappers- och massaindustrin är SPCI-Convention. SPCI-Convention sker i år den 25-26, på Stockholm Waterfront Congress Centre. På SPCI-Convention presenteras och diskuteras strömningar inom ny teknologi och arbetssätt för effektiv produktion och verksamhetsutveckling. På Waterfront Congress Centre kan ni träffa tunga klassiska bolag som Andritz, Metso, ABB, ÅF tillsammans med det senaste inom svensk spetsteknologi.

Ett mycket intressant Seminarium på årets SPCI är: ”Open Innovation inom tung industri” som visar hur innovation, på ett strukturerat och enkelt sätt, skapar  värden i en bransch där produktion räknas tusentals ton.

Seminariet ger en introduktion till Open Innovation, hur Open Innovation fungerar i samsspel med storbolag, start-up företag och det svenska innovationssystemet. Vi träffar ledande representanter för maskinleverantörer, papperstillverkare, startup-företagare och specialister på open innovation som ger sin bild av open innovation och erfarenheter inom området. Moderator är Olle  Stenberg, tidigare VD för Chalmers Innovation och ledamot i Ingemar Croon Reward, Greenhouse Labs.

SootTech, tillsammans med de andra spetsföretagen AcoSence och VasaSensor, hittar ni rakt framför den stora scenen.

SPCI-Convention 2013

SPCI-Convention 2013